tiistai 14. kesäkuuta 2011

OHI ON / OVER

Vapaus! Tasta puuttuu oikeat kirjaimet kun heitan hyvastit kirjastolle, silla nyt on luvassa superhyvaa viinia learning zonen portailla juuston kera, myohemmin grillailua ankkalammella ja illalla ulos juhlimaan kokeiden loppua asiaankuuluvalla tavalla! Kuvia luvassa myohemmin!

Hello hello freedom! Exams gone, now it's time for wine & cheese lunch on learning zone stairs, later on bbq by the duckpond and then hit the city/town/village whatever to celebrate the end of exams in an appropriate manner! Photos will follow later on!

2 kommenttia:

  1. Sinähän laitat todella haisemaan: viiniä viinin kera ;-)

    Mutta asiaan: kirjoitit aiemmin koeruuhkasta yms. Saako jossain välissä kysellä tuloksista joko yleisesti tai yksityiskohtaisesti? Muuten, millainen arvosteluasteikko siellä on käytössä?

    Just wondering about the grades…

    VastaaPoista
  2. Tulokset julkistetaan 14.7., en tiedä kerronko täällä mitä niistä. Varmasti kuulette kaikki jos menee hyvin, huonommasta menestyksestä en välttämätä jaksa huudella...

    100 % on maksimi, mitä ei käytännössä saa koskaan. 70 % saa firstin (1st), 60 % on two-one (2.1), 50 % on two-two (2.2), 40 % on third (3rd), sen alle fail. Periaatteessa alle 2.1 on aika turha, ja jos koko tutkinnosta tulee 2.2 niin voi unohtaa järkevät työt saman tien ja miettiä miksi ihmeessä lähti edes ulkomaille suorittamaan tutkintoa ja vielä maksamaan siitä.

    VastaaPoista