keskiviikko 15. joulukuuta 2010

It's going to be an all-nighter...

Minipostaus. Nyt PC labissa vääntämässä huomisen Project Managementin yhtä liitettä. Tämä on AINOA paikka koko kampuksella missä sen voi tehdä. Luonnollisesti väriprintteri ei toimi kunnolla, mutta ei se mitään, eihän mulla ole edes printing creditiä (kyllä, jokainen sivu maksaa, hyvästi suomalainen 500 liuskaa/lukukausi -käytäntö), koska tulostan kaiken kotona. MS Project vaan ei toimi missään muualla niin nyt sitten on vähän pakko ladata kirjastokorttia aamulla kun kirjasto aukeaa ja sännätä tänne takaisin toivoen että on vapaita koneita...

Viimeinen bussi meni jo puoliltaöin, täällä sitten kökötetään. Odotan kaveria, teen vielä töitä, sillä nehän eivät lopu tekemällä, ja sitten katsotaan mitä tehdään. Saatetaan jäädä jonnekin kampukselle nukkumaan pariksi tunniksi, saa nähdä onko mikään muu paikka kuin learning zone auki. Tai sitten otetaan taksi kotiin. Kävellen on vähän turhan kaukana, jotain tunnin pintaan kai.

Luulen että huomenna opiskellaan aika lailla kellon ympäri, perjantaina on koe, jonka aiheesta en tajua juurikaan mitään ja koko kokeen rakennetta ei ole vielä täysin ilmoitettu. Hiphei. Onneksi sentään voin opiskella kotoa käsin yön ettei tarvitse kampuksella pyöriä. Olen sitten zombina Helsinki-Vantaalla lauantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti