torstai 9. joulukuuta 2010

Liikkeellä

Manchester Piccadilly ja kaukaisin raide on tietysti Lancasteriin
Viikon sisään on tullut liikuttua vähän enemmän kuin tavallisesti, tästä on ollut perusjumitus kaukana. Olen ollut kahdesti Manchesterissa tavallaan työasioissa säätämässä sponsorointisopimuksen yksityiskohtia. Firma, joka alkaa sponsoroida Management Schoolin yhdistysten katto-organisaatiota, on keskittynyt mobiilimarkkinointiin, ja heiltä saadaan käyttöön muutama hyvin kiintoisa työkalu B-2-C (business to consumer) markkinointiin yhdistyksiltä jäsenille. 15Mukaan tulee mahdollisesti myös kolmansia osapuolia. Mulla on aika hyvä fiilis tästä, koko homma tosin vaatii huolellisen toteuttamisen koska mitään tämän tapaista ei ole ennen tehty meillä.


Manchester skyline keskustan ulkopuolelta Salfordista



On ollut kiva olla liikkeellä, mutta henkilökohtaisesti en yhtään tykkää Manchesterista. Vaihtelu toki virkistää, mutta jotenkin se paikka henkii edelleen niin teollista vallankumousta. Kaiken lisäksi se on niin ruma että. Tai ei nyt ehkä ruma, siellä on todella paljon oikeasti kiinnostavia uusia ja vanhoja rakennuksia, mutten usko että kaupungilla on minkäänlaista julkisivulautakuntaa tai tahoa joka säätelee sitä, miltä kaupunki näyttää. Olimme siskoni kanssa Manchesterissa yötä kun muutin tänne taas kesän jälkeen. Molemmat pistivät välittömästi merkille kaupungin rakennusten sekavuuden ja yhteensopimattomuuden. Jostain syystä en kuvannut silloin omalla kameralla ollenkaan, joten niistä kauheuksista ei ole kuvia.


Hiltonin ömm... mielenkiintoinen? pilvenpiirätjä näkyy myös toisessa kuvassa.

Onneksi niitä kauniitakin näkymiä löytyy silloin tällöin.

Lisäksi lauantaiaamuna laukkasin asemalle matkatakseni Glasgowhun viikonlopun viettoon. Tällä kertaa kaikki tavarat tallella, myös kamera muistikortteineen, joten kuviakin on luvassa. Jee!

Ps. Hyvää nimipäivää minä, sen kunniaksi Management School tarjoaa glögit! No ei ehkä, taitaa olla muu syy mutta sopii yhteen mukavasti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti