maanantai 30. toukokuuta 2011

Ruokaa / Food

En ole pitkään aikaan kirjoittanut lempiaiheestani joten asia täytyy korjata! Vaikka tässä on nyt vähän oltua koeperiodiruokavaliolla (mikä sana!), joka sivumennen sanoen koostuu marjapuurosta, bran flakeseista banaanilla, nuudelista tonnikalla ja hedelmistä, niin on jotain kunnollistakin joskus tehty. Pääsiäislomalla tein suklaa-appelsiinijuustokakkua ja karjalanpiirakoita siskon kanssa, ihan itse! Ensi syksyllä otan ruisjauhoja mukaan niin voin täällä leipoa myös.

Sivuhuomautus: Täällä on satanut joka päivä luoja ties kuinka kauan, mutta tietenkin kun minulla on neljä koetta tiistai-lauantai -välillä niin on aurinkoista ja ehkä lämmintä! Niin mun tuuria.

Karjalanpiirakoita / Carelia pies

Chocolate- orange cheesecake


I haven't written about my favourite topic lately at all so I have to make up that one! Even though I've been on an exam diet (bran flakes, berry porridge, tuna & noodles, lots of fruits/berries) I have eaten nice stuff before. There are a couple of things that make me very happy: carelia pies and rye bread. And yes I am very Finnish. I just wonder why I haven't brought more rye bread with me earlier, it stays good for so long, is healthy and has a taste. In autumn I might have to take two packs instead of one, 1.2 kilos...


Also, a sidenote: It has been raining every single day here, but of course, it looks like it's going to be decent or even nice weather Tuesday-Saturday when I have four exams. So my luck.


Lounasleivät / Rye bread with lots of toppings for lunch

Parsa-pastasalaatti ja punajuurikeittoa / Aspargus-pasta salad and beetroot soup

2 kommenttia:

  1. Waitrosesta löytyy ruisjauhoja, eli ei välttämättä tartte tuoda Suomesta!

    Karjalanpiirakoita, nom...

    VastaaPoista
  2. oho en tiennytkään! tosin lähin waitrose on jossain kaukana mutta ehkä sellainen löytyy kun käy kyläilemässä kavereiden luona :)

    VastaaPoista