maanantai 18. heinäkuuta 2011

I hate England

En tajua miten täällä voi selvitä. MIKÄÄN ei hoidu. Tänään on taas vähän näitä päiviä. Olen netitön kuun loppuun asti, koska asennusta ei saa arkiaamuksi tai -illaksi, ajat ovat 8-13 tai 13-18, mitkä ovat erittäin huonoja työssäkäyvälle. Vaikka olisin päivät kotona, seuraava asennus olisi vasta ensi viikon torstaiksi... Lisäksi sopimus on vuoden, koska lyhyempiä on lähes mahdotonta saada, joten täytyy toivoa että seuraava asukas on netin tarpeessa. Toistaiseksi mulla on nettitikku, mutta koska siinä ei ole kovin paljoa gigoja, ei tule kuvia vähään aikaan. Tikun pitäisi vähän helpottaa elämää, koska voin esimerkiksi etsiä ruokakauppaa lähistöltä, sillä en ole vielä sellaiseen törmännyt. Tai no keskustassa on M&S Food, mutta se on pienen pieni ja valikoimaltaan huono etenkin tuoretuotteiden osalta. Varmaan kiljun riemusta kun löydän hedelmiä ja vihanneksia jostain.

Tarvitsen myös National Insurance Numberin (vähän niin kuin kela-jutut), jota ei saa Bradfordista mistään, vaikka täällä on lähes 300 000 asukasta. Pitää mennä Leedsiin. Ja aikoja on tietenkin päivän ensimmäinen klo 9.00 ja viimeinen 15.50, eli ei taaskaan työssäkäyntiystävällisiä. Leedsiin matkaan sitten ensi viikolla 26. päivä, jos saan töistä vapaata. Voisin samalla käydä Ikeassa hakemassa puolukkahilloa pinaattilettuja varten.

Bradford vaikuttaa melko pieneltä ja kuoleelta kauppojen sulkeuduttua, joten jännä nähdä mitä täällä tekee iltaisin. Kävin eilen pikakävelyllä enkä löytänyt pubia tai kulmakauppaa. Tämä alue on pelkästään asuntoja ja toimistoja sekä ilmeisesti on myös muutama lounaspaikka. Täytynee seuraavaksi kävellä keskustaan päin, jos sieltä löytyisi enemmän elämää.

Ja luonnollisesti sataa, ulkona tarvitsee pitkät housut, pitkähihaisen, bleiserin ja huivin jos aikoo selvitä...


I just don’t get it how NOTHING works in England. Getting Internet takes forever so no pics until I have home broadband. This country is just so much behind in technology... Life withut Internet in a foreign city is challenging. I still don’t know where is a proper grocery store or a bar/café/pub that would be open in the evenings. And I have no idea how to get anywhere by other means than foot. Naturally I have only seen a glimpse of sun in three days. I can’t seriously recommend life in England to anybody at the moment. (yes this is one of those days again. Check previous posts if you miss positiveness)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti