sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Muuttuvat suunnitelmat / Changing plans

No niin, olen nyt Lontoossa St. Pancrasin asemalla (joka muuten sivumennen sanoen on aika ihana!) Netti on hidas ja pubi/baari menee pian kiinni joten tulee lyhyt postaus. Lisäksi olen unohtanut usb-piuhan kotiin, joten kuvia on luvassa vasta joskus myöhemmin.

Alunperin tarkoitukseni oli viettää kesä kotona Suomessa hengaillen, mutta sitten yksi lähes unohdettu hakemus antoi kuulua itsestään ja tuli haastattelukutsu ja äkkilähtö saarelle. Hengailen Lontoossa pari päivää, B&Bssä ja kaverilla, sitten suuntaan pohjoiseen haastateelua varten.

Tähän mennessä olen syönyt taivaallisen macaron-leivosjutun ja ihastunut St Pancrasiin, kävellyt Regent's Parkiin ja matkustanut tunnin metrolla Heathrow'lta King's Crossille ja juonut lasin viiniä. Huomenna toivottavasti luvassa museoita, kavereita, kaupungilla pyöriskelyä ja paljon valokuvia!

---

I'm in London atm, staying for couple of days, will update more when the pub with internet is not getting closed... The cable for camera is of course home so no pics for now. If you're here and want to see me, call or email. A call is a better option. They sell heavenly macarons at St Pancras station.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti