tiistai 10. huhtikuuta 2012

Tunnustuksia / Confessions

Olen ollut poikkeuksellisen positiivisella tuulella viime päivinä. Pääsiäinen kampuksella ei ehkä olekaan ihan kamala juttu, koska:

- Busseissa on tilaa! Aina mahtuu kyytiin.
- Kaupungilla on vähemmän tungosta
- Lenkkipolut on tyhjiä
- Kukaan ei kilju illalla/yöllä oltuaan viihteellä
- Ei kuulu musiikkia yläkerrasta tai naapureilta
- Sparissa on paljon lyhyemmät jonot
- Voi jammailla keittiössä ruuanlaiton lomassa ihan rauhassa ilman että kämppikset ihmettelee tai jengi tuijottaa ikkunoista sisään

Sinänsä harmittava seikka on, ettei tämä kerros ole kokonaan mun käytössä, muuten olisin alkanut kiikuttamaan pakattavia tavaroita aulaan. Honkongilainen kämppis asuu samassa kerroksessa niin en voi tukkia tietä. Eli toistaiseksi kamat saa hengata pöydän alla, pakkaan varmaan keskiviikkona.

Kävin lauantaina juoksemassa kampuksen purtsilla (=pururata) pitkästä aikaa. Tuli aika hyvä fiilis, vaikka sää ei ollutkaan mitenkään loistava. Seuraavat tunnustukset koskevatkin lenkkimusaa. Olen havainnut, että reggae on parasta juoksumusiikkia ikinä! Silloin on semmoinen olo että juoksee vähän vahingossa :D Siispä kuuntelin Jukka Poikaa eilen (jolta on tullut uusi levy, youtube 'Yhdestä puusta' mutta mulla ei ole sitä) juostessani M6n reunaa (vrt. Lahdentie, se on kampuksen laidalla heti minimetsän jälkeen.) Ja koska nämä ovat tunnustuksia, mun on myös rehellisyyden nimissä kerrottava että välillä soi Shakirakin! Silloin kun tanssituttaa (vaikka on lenkillä) se on aika hyvä, eikä mulla ole oikeastaan muuta lattarimusaa koska Buena Vista Social Club on venyttelyä varten. Sinänsä outoa että mulla ei ole muuta, mutta ehkä sitä tuli kuunneltua aikanaan niin paljon tanssitunneilla ettei jaksanut sitten vapaalla enää. Ja nyt kun ei niitä tanssitunteja ole, niin on aika ikävä. En malta odottaa että pääsen muuttamaan tältä jonnekin missä voin taas jatkaa salsaa ja muita lattareita! (ja sitten tietenkin päädyn jonnekin missä sopivia tunteja ei ole mutta toivossa on hyvä elää, toistaiseksi...)


Vanha treenimusa on ollut aika suomirock-painotteista, osittain ehkä siksi etten juurikaan kuuntele musiikkia niin sitten kun sille tuulelle sattuu, on kiva kuulla kotoisia säveliä. Vanhalta gym-soittolistalta löytyy mm. Nightwish, HIM, Hanoi Rocks ja Hurriganes. Ja vaikka nämä ovatkin jääneet vähän vähemmälle viime aikoina, Hurriganesin Up around the bend -versio on yhä mun Nike+ PowerSong :)


Lately I have been on an exceptionally positive mood. Easter on campus might not be the worst thing in the world, because:


- Busses run nearly empty, so you can always get on board
- It's less busy in town
- Running paths are empty
- Nobody is screaming at night when they get back from partying
- There is no music from upstairs / neighbours
- Shorter queues at Spar
- Jamming in kitchen while cooking is nicer because nobody is staring


The slightly unfortunate thing is that I don't have this floor just for myself, otherwise I would have started to take stuff out to the landing, but my flatmate who is around lives on the same floor so I can't block the way. So for now stuff is under my desk, waiting for packing on Wednesday.


I went running on Saturday and I felt really good even though the weather wasn't brilliant by any means. My next confessions are about running music. I have realised that reggae is the best music ever for running! You get the feeling that running is just a by product of listening to music :D Yesterday I was listening to Jukka Poika while I was running next to M6 (a big highway near campus). And because these are confessions, I have to tell that sometimes I listen to Shakira! When I feel like dancing (even though I'm running) it's quite good as I don't have latin stuff that much apart from Buena Vista Social Club, which is for stretching. It's a bit weird that I don't have anything else, but maybe it's because I heard it so much in dancing classes and wanted something else for free time. Of course now when I don't have those classes, I kind of miss it a lot. I can't wait that I will move out of here to somewhere where I can continue salsa and other latin stuff! (and then I end up in a place with no classes anywhere near, but you can always wish...)


My old training music included quite a lot Finnish rock, like Nightwish, HIM, Hanoi Rocks and Hurriganes. Even though these are less popular for me nowadays, Up around the bend version by Hanoi Rocks is still my Nike+ PowerSong :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti