tiistai 22. helmikuuta 2011

D-vitamiinia

Pari viikkoa vanhaa tekstiä mutta silti kuranttia:

Tänään luonnolisesti sataa, mutta tällä viikolla on muuten ollut jopa kaksi (2) aurinkoista ja sateetonta päivää. Täytyi ihan kaivaa aurinkolasit esiin. On ollut tosi lämmintäkin, pitäisi pesettää trenssi kun kohta on varmaan aika siirtyä talvitakista pois. Tänään bongasin kampuksella shortsit ja flip-flopit (ihan niin pitkälle en aio vielä mennä.) Ilman takkia pelkällä hupparilla on jo ihan standardi paikallisemman väestön keskuudessa...

Söin myös kalaisia asioita pitkästä aikaa, ostin semmoista lohimömmöä mitä voi laittaa leivän päälle (tosi hyvää.) Tulee oikein D-vitamiinia kerrakseen. On kyllä vähän ikävä uuni-/savulohta, täytynee tehdä ekskursio Sainsbury'sin kalatiskille ja kalakauppaan kun tulee ensi kuun tuet!

Viikko sitten suoritettu huoneraivaus ja matonpesu tuotti hyviä tuloksia, olen ollut vähän pirteämpi ja käynyt pari kertaa lenkillä kun en ole jaksanut raahautua salille asti.

---

Aloitin myös joogan täällä, löysin hyvän ryhmän. Eikä salissa ole edes kylmä! Ikävä kyllä sitä on vain kolme kertaa kuussa, mutta on sekin tyhjää parempi. Viime viikolla jouduin jättämään väliin kun oli migreeni kylässä, ja tällä viikolla on väliviikko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti