torstai 24. helmikuuta 2011

Singing in the rain

Ehkä ei sentään, en ole kovin laulavainen henkilö. Mutta siis täällä sataa, taas. Yhä. Edelleen. Miten missään voi sataa koko ajan? Kaikkeen tottuu, sanotaan. En täysin allekirjoita, mutta se ei enää yllätä jos sataa. Aurinko yllättää ja sitten sokaistuu ja tulee migreeni.

Joka tapauksessa sateen sietää hyvillä varusteilla: kierrätysmuovinen Dyberg & Larsenin sadetakki ja hyvät kumisaappaat ovat aseet sadetta vastaan. Aiemmin olen tepastellut iloissani Rocket Dogeilla, jotka ovat joko punaiset, musta-kultaiset tai mustat glitter-tähdillä. Ja erittäin hienot, sehän on sanomattakin selvää. Harmikseni ne on kuitenkin luotu ilmeisesti hieman lievempiin olosuhteisiin (kuten Helsinkiin, glittertähdelliset voivat vielä hyvin) ja punaiset vuotavat. Lisäksi varsi ei ole kovalla sateella tarpeeksi pitkä, se on vain puolisääreen. Niinpä en voinut vastustaa korkeita kumisaappaita kun ne olivat alennuksessa. Strassit ovat tietysti hieman hurjat, sopivat paremmin Pietariin, jonne kaverini pari päätyi.

Paljon kivoja kenkiä (vain kolme paria on mun)

1 kommentti:

  1. Jos jostain syystä haluaisit muuttaa vielä sateisempaan paikkaan, se onnistuu. Tällainen paikka on Bergen (Norja), jonka pitäisi olla "sateisin" kaupunki. Muistaakseni kahtena päivä kolmesta sataa…

    Valitukset tms. siitä, että kyllä Lancaster on sateisempi, voi osoittaa Googlelle, Wikipedialle, Guinnesin ennätysten kirjalle, Encyclopedia Britannicalle tai jollekin muulle kuin allekirjoittaneelle!

    VastaaPoista