lauantai 15. tammikuuta 2011

190. haaste


Lähtöselvitystiski. Sinänsä check-in ei ole mitenkään kummallinen asia, mutta minulle se on aina alku. Elämä jaksottuu lomaan ja opiskeluun, ja lähtöselvityksestä alkaa seuraava vaihe. Edellinen siirtymä oli keskiviikkona. Luennot alkavat vasta maanantaina, mutta maa on se, joka määrittää kulloisenkin vaiheen. Alun jälkeen on aina pikku tauko Coffee Spoonissa, jossa syödään hervottomat Mövenpickin jäätelöt.

Auki 24/7 ja tietysti Teeman astiat. 

Tämän tekstin ylimmässä kuvassa esittäytyy Finnairin uuden visuaalisen ilmeen logo. Alla vanhoilla väreillä oleva kone ja toinen, jossa on uusi maalaus perässä.

Vanha look

Uusi ilme
Mielestäni uusi on kovin tylsä, vähän liian yksinkertainen, tulee jotenkin köyhä fiilis. Yksinkertaisuus on hienoa, mutta tämä on vähän liian pitkälle vietyä ehkä, tai sitten vain väärässä paikassa... Uusissa koneissa on kyljessä Finnair isommalla, muttei ilmeisesti aina molemmissa kyljissä, sillä ainakaan yllä olevassa ei ollut mitään. Näissä kuvissa sitä ei juurikaan näy olosuhteiden vuoksi, mutta uudistuksen hyvä puoli on hieman syvempi sinisen sävy.


4 kommenttia:

  1. Onnea uusille aluille. Sanotaan, että parasta on matkalla, kun ei tiedä, lähtömaa vai tulomaa - kaipuu kumpaankin

    VastaaPoista
  2. Kuten pappilan mummokin sanoi: Kun on ylittänyt Atlantin kerran, on aina väärällä puolella! Terveisiä toiselta, joka aikoinaan matkasi patja selässä edestakaisin :) ENJOY!

    VastaaPoista
  3. Jupf, olen samaa mieltä tuosta uudesta äffästä. johtuneeko kuvakulmasta, mutta tuo näyttää myös vähän pulskemmalta kuin vanha, joka oli linjakkaampi.

    -A-

    VastaaPoista
  4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista