torstai 6. tammikuuta 2011

Fazer

Kaikki helsinkiläiset ja siellä vierailevat kipin kapin Stockan F8-kerrokseen (jos ette ole siellä vielä jostain syystä käyneet), se on se ylin, uudistunut ravintolamaailma, joka avattiin ehkä vuosi takaperin. Siellä on shampanjabaari ja varmaankin hyvää ruokaa, jotka saattavat olla myöskin hyvä syy piipahtaa arjen yläpuolelle, mutta omasta mielestäni parasta on Fazerin kahvila. Pelkkien teekuppien takia kannattaa käydä! Tämä on ehkä vähän hifistelyä, mutta lasiset kupit, joissa on mukana erillinen haudutusosa ja KANSI, ettei tee hautuessaan jäähdy. Molemmat lasia, samoin kuin tassi. Mielestäni tassi laiminlyödään nykyään aivan liian usein, monta kertaa saa eteensä vain sammion ilman aluslautasta.

Huomaa Mariskooli jäätelökulhona!
On siellä kai kivat kahvikupitkin, niissä on jotain lintuja muistaakseni, mutta eivät ne vedä vertoja näille teekupeille. Asiaan saattaa vaikuttaa tosin se, etten juo kahvia...

Periaatteesta tämä Fazer ei kuitenkaan voi olla paras, aito ja oikea Karl Fazer Café Kluuvikadulla vie aina voiton. Vaikka siellä onkin ahdasta ja kömpelöt kalusteet. 



    



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti