perjantai 18. maaliskuuta 2011

Haastetta pukkaa

Äkkirikas haastoi kertomaan seitsemän faktaa itsestään. Ei sinänsä kuulosta pahalta ei, mutta kun aloin miettimään niin aika paljon kaikenlaista on tännekin tultu höpöteltyä. Yllättävän vaikeaa keksiä jotain mikä ei jo olisi käynyt ilmi tai muuten vain aivan ilmeistä! Rukkasin myös sivupohjaa hieman että saa isompia kuvia. Aiheesta saa esittää mielipiteitä.

1. En juo siideriä tai kaljaa missään olosuhteissa. hyi. Tai cokista. yäk.

2. Tykkään värikoodata asioita, kuten kirjahyllyn ja vaatekaapin. Tulee seesteisempi olo. Kun muutin Englantiin, pakkasin mukaan vain mustia, valkoisia ja punaisia vaatteita muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Helpompi pestä pyykkiä ja säilyttää värit!



3. Käytin tänään housuja ensimmäistä kertaa moneen viikkoon. On mulla kivojakin housuja, mutta hameessa tai mekossa on mukavampi istua tuntitolkulla. Ja niitä saa villaisina (tai saa housujakin mutta niitä ei ole tapana käyttää pelkästään!)

4. En ole kohta vuoteen näyttänyt juurikaan profiilikuvaltani: hiukset ovat lyhyet ja milloin minkäkin väriset. Tällä erää punaiset.

5. Mielestäni Benettonin kaulupaidoissa on oiva hinta-laatusuhde, ja kaiken lisäksi ne sopivat minulle! Niitä on melkein tarpeeksi, muutamalle hieman hillitymmälle voisi olla tilausta. Kun käytiin kylässä Englannin keskuspankissa oli vaikeaa löytää sopivaa kun vihreäraidallinen tai lilaruutuinen ei välttämättä ole paras valinta...

6. En harjoita mitään uskontoa, mutta pidän kovasti kristillisistä kirkoista. Keskiaikaisissa kivikirkoissa on tiettyä charmia, massiiviset, koristellut katoliset katedraalit ovat kuin toisesta maailmasta ja ortodoksikatedraalien mystiikka on kiehtovaa. Sofian Aleksandr Nevski on yksi suosikeistani.



7. Olen vakaasti sitä mieltä, että lampaantalja on mitä parhain keino taistelussa englantilaista arkkitehtuuria vastaan. Sen avulla uskaltaa jopa istua lattialla jos on ensin tilkinnyt oven- ja sängynaluset. Jospa vain olisin hankkinut taljan jo viime syksynä kun oli aivan käsittämättömän kylmä! (standardi herätessä alle +20)

Ja sitten pitäisi laittaa haastetta eteenpäin, viidelletoista, mutta se on vähän liikaa kyllä. Viisi saa luvan riittää, ja haaste lähtee:

Blondille patonkimaahan
Sonjalle Bristoliin
Elegialle jonnekin Lontoon suunnalle
Kahdelle kissalle Helsinkiin
Edgarille Helsingin taivaan alle

4 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta!

    Vastaan tähän kunhan ehdin :)

    VastaaPoista
  2. Kiitosta haasteesta, teen sen jossain vaiheessa!

    Cokis on eräs minunkin inhokkini, hyi! En ole kokolattiamattofani, mutta talvella sellaista osaa kyllä arvostaa. :)

    VastaaPoista
  3. Huijaan ja siirrän haasteen väärään blogiin :)

    VastaaPoista
  4. Ei haittaa menoa, mietin pitkään että kumpaan laitan mutta pääsyin ratkaisuun ihan sama, koska ajattelin että osannet siirtää mikäli siltä tuntuu!

    VastaaPoista