perjantai 18. maaliskuuta 2011

Jännyyksiä.

Ei nyt mitään kovin hurjaa kuitenkaan, mutta verraten mielenkiintoisia aiheita lähes viikon sisälläolon jälkeen:

- Tänne tulee Tesco express, ja varmaan myöskin itsepalvelukassat. Jännää! Tällä hetkellä täällä on siis vain Sainsbury's ja Co-operative sekä Asda jossain kauempana. Tesco kyllä toimittaa nettiostoksia ja itsepalvelukassoja olen käyttänyt muualla. Ne tosin menee aina jumiin kun astun paikalle kun haluan käyttää omaa kassia ja tulee ongelmia tai sitten se ei halua mun korttia ollenkaan tms :D



- Bongattu: avoauto, hihaton paita, flip flopit, terassi. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä että kolme ensimmäistä ovat vähän liikaa, mutta makunsa kullakin.

Pubi kanavan varrella

- Kevät on aika lailla täällä. Ei vielä tuoksu keväältä, mutta krookukset ovat olleet kukassa pari viikkoa, narsissit aloittelevat ja pensaisiin tulee lehtiä. Kävin kuvaamassa katedraalin pihalla, olisin halunnut sisäänkin, mutten taaskaan päässyt. En joko osaa avata ovea tai sitten se on kiinni. Uskon että molemmat vaihtoehdot ovat yhtä mahdollisia... Kai on pakko luovuttaa ja surffata jos löytyisi lisätietoa tai sitten mennä juuri ennen jumalanpalvelusta tai jotakin tapahtumaa. Paastonaikaan niillä on menoa ja meininkiä melkein joka ilta.




- Kotitekoinen viili onnistui täälläkin!

2 kommenttia:

  1. Olen huomannut saman noissa itsepalvelukassoissa: toimii hyvin, jos käyttää kaupan kassia, mutta omaa kassia käytettäessä menee sekaisin. Rasittavaa – minulla on lähes aina oma kassi mukana!

    Kiva muuten nähdä kuvia sieltä sinun kotikulmilta, tuo terassi on kauniilla paikalla – voisin istahtaa sinne itsekin!

    Onpas tehty vaikeaksi Jumalan huoneeseen pääseminen ;D

    VastaaPoista
  2. Joo kassa/kassirumba on aika rasittavaa. Toisaalta monissa paikoissa hehkutetaan että käyttäkää uudestaan kasseja ja säästäkää luontoa ja sitten niiden kassasysteemit menee sekaisin uusiokasseista >.<

    Lisäksi käytän omia kasseja myöskin sen takia, että kaupan (ilmaiset) kassit ovat huonoja kantaa ja ennen kaikkea menevät rikki erittäin helposti!

    Odotan kovasti lukukauden loppumista että pääsen tuonne terassille ja lenkkeilemään kanavalle :)

    VastaaPoista