perjantai 4. maaliskuuta 2011

Red Rose Business Weekend

Tämmöistä puuhaillaan täällä. Tänään alkaa konkretisoitua kuukausien työn tulos, aika käsittämätöntä. Aiheesta on kokoustettu lähes viikottain loka-marraskuusta saakka, ja koko roska on täysin tiimin perustama, ideoima ja toteuttama. Rahoitus, konsepti, yliopiston tuki, varaukset, puhujat, yhteistyökumppanit, osallistujat, ohjelma, palkinnot ja lahjat, kaikki pitäisi olla vihdoin kunnossa. Kukat täytyy vielä hakea floristilta matkalla asemalle, jolta poimin mukaani Leedsin joukkueen ja sitten viikonloppu on virallisesti osaltani käynnissä. Opastan joukkuetta tapahtuman ajan ja huolehdin, että he ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että on luvassa paljon kivaa ja vähän unta, raporttia tapahtumista ilmestynee jollain aikavälillä.

Päivän ekstrana eilinen näkymä yli kaupungin:

Vasemmalta: kaupungintalo, katolinen katedraali, sen takana linna,
anglikaanikirkko ja baptistikirkko

2 kommenttia:

  1. Olitko mukana pelkästään järjestävävä tahona, vai osallistuitko myös itse kisaan? Vai voiko lancesterilainen ylipäätään osallistua? Jos voi, millainen karsinta on (muutakin kuin kova)?

    VastaaPoista
  2. "Vain" järjestin, joten olen jäävi osallistumaan. Meillä oli Lancasteristakin joukkue, sen valitsi hakemusten joukosta undergraduate office. Käsittääkseni tarkoitus oli että joukkueessa useampi laitos olisi edustettuna, samoin kuin eri järjestöjä.

    VastaaPoista