tiistai 15. maaliskuuta 2011

Seuraavaksi: antibiootteja ja jäätelöä

Kävin tänään lääkärissä, jäi vähän epäselväksi mikä mulla on koska en osaa lääkärissä asiointia tässä maassa, mutta sain antibiootit keuhkoputkentulehdukseen. Ehkä se on sitten diagnoosi, epäilin sitä jo aikaa varatessani. Meinasi olla vaikeaa, ei tosin yhtä vaikeaa kuin YTHS:n tai kunnallisen kanssa, täti halusi laittaa mut vain sairaanhoitajalle vaikka yritin selittää että ihan lääkäriä tarvittaisiin. Taikasanat "astma" ja "keuhkoputkentulehdus" kuitenkin auttoivat.

On tämäkin aika sairastua pahemmin, ensi viikolla on kaikki deadlinet. Hhhh. Tänään olen aloittanut lappusodan laitoksen byrokratiaviidakossa saadakseni jatkoajan yhteen esseeseen, jotta saisin asiat hoidettua jokseenkin kunnialla kotiin.

Ei niin paljon pahaa ettei jotain hyvääkin: taistelusta uupuneena raahauduin (jäätelö)kaupan kautta kotiin ja hyllyssä oli Fazerin karkkeja! Pandan lakua täällä on vaikka millä mitalla, mutta toistaiseksi vain posti on toimittanut hedelmäkarkkeja. Oli muuten hyvää, ja vielä halpaa, noin 0,50€ pussi!

Jee! Kuva täältä.

Lisäksi kipeänä on oikeutettu kohtuulliseen jäätelöannokseen tarpeeksi usein. Tänään mietin taas miten tämä on hassu maa (tai maan kolkka): maailman tavallisinta vaniljajäätelöä ei saa muualta kuin ravintoloista. Tai saa Asdasta ja Sainsbury'sista jotain mutten ole varma miksi sitä mömmöä pitäisi kutsua. Muutenkin kaikki perusmaut tuntuvat puuttuvan, sen sijaan tarjolla on mm. brownie (suklaaleivos), keksitaikina, näiden yhdistelmä ja tämänpäiväinen uutuus sitruunajuustokakku. Se oli yllättävän hyvää, voi olla että täytyy jatkaa tuttavuutta Häagen-Dazsin kanssa.

2 kommenttia:

  1. Minäkin olen maistanut tuota Häagen-Dazsin sitruunajuustokakkujäätelöä (mikä sanahirviö!) ja tykkäsin.

    Lekurikokemuksia on ja sama minulla eli kovin oli vaikeaksi tehty, vaan lopulta onnisti :)

    Pikaisia paranemisia!

    VastaaPoista