keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Muutoksia / Changes

Joku on saattanut huomata, että kuvat ovat nykyään pienempiä eikä kuvatekstejä ole tai ne ovat keskittämättä vaikka kuva on keskitetty. Tästä kaikesta saamme kiittää "supernopeaa" ja laadukasta Virgin Median laajakaistaa. Tämä maa on kivikautinen kaiken tietotekniikan suhteen (paitsi että pizzaa voi tilata etukäteen netistä noudettavaksi tiettynä kellonaikana.)

Lisäksi uusi asia on reagointinapit tuolla alhaalla kaiken tekstin jälkeen, sieltä voi sitten klikkailla tuntojensa mukaan. Otan vastaan myöskin ehdotuksia uusista napeista jos nykyiset eivät mielestäsi riitä.

Edit: ja sitten lisäsin myös mobiiliversion kännyköille, ipadeille ja muille. Kertokaa jos ette tykkää.

Somebody might have noticed that photos are smaller and there is no text beneath them. This all has happened thanks to my "high-speed" retarded Virgin broadband. This island is so 20th century when it comes to technology (though you can order pizza online to be ready at a certain time for pick up.)

Another, more recent thing is that I've added reaction buttons. The ones right below all the text. You can click there the relevant button according to how you feel. I also take suggestions if you think more buttons should be added.

edit: I also added a mobile version. Give me a shout if you don't like it

1 kommentti:

  1. Mobiiliversio on ihan OK ja aika kätevä. Mutta tiedoksi, että iPad käyttää normiversiota.

    PS. Tökkäsin tietenkin "taas tätä" -nappia, koska se on niin mukavasti ristiriidassa otsikon kanssa.

    Mobile version is quite nice.

    PS. This again button seemed quite appropriate to push…

    VastaaPoista