torstai 17. marraskuuta 2011

Jobsjobsjobs

Nyt se alkaa. Enää ei voi yrittää unohtaa sitä faktaa että valmistun ensi kesänä ja sitten pitäisi olla töitä. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Toki yksi vaihtoehto on vältellä pahaa maailmaa ja jatkaa akateemisessa putkessa maisteriin, mutta luulen että se saa odottaa vielä jonkun aikaa. Kesällä oli niin kiva olla töissä että maisteri taitaa vähän lykkääntyä. Enkä kyllä totta puhuakseni tiedä edes minkälaisen maisterin haluaisin tehdä...

Ensimmäisen työhakemuksen deadline on oli maanantaina, ja ajattelin samaa kyytiä aloitta koko rumban ja tehdä toisen perään sitten. Viikkovauhdiksi olen suunnitellut noin 1,5 hakemusta, tiedän että pitäisi tehdä enemmän, mutta muuten se alkaisi häiritä opiskelua. Ja jos ei ole hyviä arvosanoja, on aika turha edes hakea töitä koska niitä ei saa. kahksfjhkjsgda. (tänään on vähän tämmöinen päivä)

Hakemusprosessista vielä: joku voi ihmetellä että vain 1,5 hakemusta, ei se niin kauan aikaa voi viedä. Voi kyllä se vie, valitettavasti. Varovaisesti arvioiden käytin maanantaiseen hakemukseen pari tuntia taustatietoihin, viitisen tuntia organisaatioon tutustumiseen ja nettisivujen kahlaamiseen ja saman verran kysymysten vastaamiseen. Eli noin 12 h yhteen hakemukseen, ja helposti voi mennä enemmänkin.

Niin ja kuvia ei ole koska kamera/iPhoto on jumissa eikä halua siirtää kuvia. Katson sitä joskus kun on vähemmän kiire.

It has started. From now on I will be applying for graduate jobs like there is no tomorrow. Actually, I will graduate next summer and then I will have nothing to do unless I get a job. I am getting distressed about this issue... One option would be to keep avoiding the bad world and continue studying as I need to do masters sooner or later anyway. The thing is, I feel at the moment it should be later. Working over summer was so nice that I believe it might take couple of years before I return to uni. And to be honest I have no clue in which subject I would like to focus on, or which university or country to choose... Hopefully time will tell.


I submitted my first application yesterday, and should now continue with others. Pace should be at least 1.5 per week to allow enough time for researching the company. I know I should do more, but I must consider that I need to do my uni stuff too. And I shouldn't 'just do it' but do it well, otherwise it really doesn't help that I get a job if I don't get at least 2.1.


Btw no photos because either camera/iPhoto is upset and doesn't want to transfer pics. I will look into that later when I have more time.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti