perjantai 25. marraskuuta 2011

The Music Room


 Olen moneen kertaan kitissyt kahviloiden ja kahvilakulttuurin puutteesta Lancasterissa, koska tätä kaupunkia vaivaa ketjutauti Costan, Caffe Neron ja Starbucksin muodossa. Jossain vaiheessa viime keväänä tämä kahvilatyhjiö kuitenkin täyttyi osittain The Music Roomin ilmestyessä kuin tyhjästä. Paikka on pieni, mutta erittäin viehättävä interiööriltään. Ja ennen kaikkea hyvää kahvia, teetä (J. Atkinsonilta) ja kakkua. Kakkuvalikoima on suhteellisen englantilainen, mutta silti maistuva. Eikä koskaan tiedä etukäteen mitä sattuu olemaan tarjolla sinä päivänä!


I have been complaining about the lack of cafés and café culture in Lancaster, the scene has been dominated by Costa, Caffe Nero and Starbucks, all boring chains. Some time last spring, there was a new entrant to the market (yes I'm on econ lecture atm). I have been very happy about it, The Music Room is a lovely place with fresh lilies, nice interior, good tea and coffee (from J. Atkinson) and tasty cakes. Not continental style, but the best of English cakes. And the selection changes daily, you never know what's there when you go!

3 kommenttia:

  1. jos tuun toukokuussa käymään, niin voidaanko mennä tonne? ja ostaa cupcakesejä? ikävä! paljon rakkautta xxx

    VastaaPoista
  2. JOO! tule ihmeessa, ja sitten voidaan kayda teella/kahvilla ja syoda paljon cupcakeseja :) ma olen taalla varmaan koko toukokuun kun mulla on kait silloin kokeet (aikataulut tulee vasta joskus maaliskuussa...) Nahdaan jouluna!

    VastaaPoista
  3. Hihii, samojen ongelmien kanssa me painimme kaikki ulkosuomalaiset opiskelijaparat =D On virkistävää kuulla valitusta samoista asioista ihmisiltä jotka vertaavat asioita samoihin(suomalaisiin) vastineisiin. Joskus tunnen itseni ihan valittajaksi ja nipottajaksi kun vain ajattelenkin että "miksi tämäkin asia on näin/meillä Suomessa on kaikki paremmin" ;) Ketjut ovat täällä kova sana, eikä niitä sovi kyseenalaistaa. Ei. Jos Britille kommentoit jotain KFC:n tai Starbucksin hinta-laatusuhteista niin johan tulee pitkiä katseita :D

    Koitetaan kestää. Sinulla ei kai kauan olekaan enää jäljellä? Huh. Minä vasta aloitin. Hyvää joulunaikaa(Suomessa?)!

    VastaaPoista