maanantai 28. toukokuuta 2012

Parsapäivä / Asparagus day

Vaikka en enää ruuasta (tai ehkä mistään muustakaan?) bloggaile, syön silti. Ja laitan ruokaa! Olen vaan tehnyt aika paljon ei-kuvauksellisia ruokia...

Nyt on parsakausi, ja keskiviikkona oli halpaa parsaa torilla. Lauantaina tein sitten parsakeittoa (oli tosi nam), mutta kun sain sen valmiiksi, tajusin ettei ole keitto-olo. Päätin tehdä kokeilun. Jääkaapissa oli valmiiksi keitettyä riisiä, ja keiton kaveriksi olin höyryttänyt kukintoja. Nämä sopivat vielä ihan hyvin yhteen, mutta sitten keksin että se on vähän kuivaa niin kaadoin soppaa päälle kastikkeeksi :D hyvää tuli! Tein myös uppomunan (joka meni vähän yli koska unohdin sen, ups.) Soppakastiketta on kokeiltu ennenkin. Viime lukukaudella päätin oikaista tomaattikeiton teossa käyttämällä jotain valmisjuttua, mutta siitä tuli kamalaa. Nieleskelin sitä aikani ja päätin tehdä lopusta pastakastiketta. Vähän suurustusta ja juustoa, lopputulos loistava!



Even though i dont really blog about food any more, I still eat. And cook! My food just hasn't been very photogenic... 


Asparagus is in season at the moment, and it was quite cheap on the market on Wednesday. On Saturday I made my first asparagus soup (which was legendary!), but when I was ready, I didn't really feel like soup. I decided to make a test. I had cooked rice in the fridge, and the steamed asparagus florets (or whatever they are) would go soggy if I left them. So I combined rice and florets, thought it was a bit dry, and just decided to try if the soup could do as sauce too. It may sound weird but worked out well!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti