tiistai 4. joulukuuta 2012

Hengissä / Alive

Sekä minä että blogi. Joka toinen (en minä) on vähän lepäillyt kun vietin lomaa, muutin pariin kertaan ja aloitin työt. En ole kuopannut tätä enkää aiokaan, on vain muka ollut kiire eikä ole huvittanut kirjoitta. Jos Siri tms kirjoittaisi tekstit sanelusta niin se olisi aika jees, olisi tullut paljon enemmän tekstiä! Lisäksi kamera on ollut syysunilla, pitäisi ehkä kaivaa se esiin taas niin tulisi otettua enemmän kuvia ja kirjotettuakin ehkä.

Yhtä kaikki, paluu on tapahtunut. Älkää nyt kuitenkaan kovasti innostuko vielä, en tiedä kuinka usein kirjoitan. Todennäköisesti vähemmän kuin yliopistoaikana sillä kokopäivätyöllä on veronsa. 

Kuulemiin!

--

I'm alive, and so is the blog. One of us has been resting while I had some holiday, moved couple of times and started work. I haven't buried this, and I'm not going to, I've just 'been busy' and didn't feel like writing. If Siri or something similar would write what I dictate I would have posted more! I think I will have to wait for it though. Also my camera has been autumn-hibernating, I should dig it out so that I would take more photos and consequently post more.

All in all, a return has happened. Don't get too excited though, I don't know how often I am going to write. Most likely less than in university since full-time job is taking its toll.

See you later!




1 kommentti:

  1. Suomea ymmärtävää sanelu/puheentunnistusohjelmaa en tiedä.

    You could try Dragon Dictatation app on those iOS devices which don't support Siri. It's got good reviews.

    VastaaPoista