perjantai 14. lokakuuta 2011

Snif

Eka viikko lopuillaan ja pysyn tuskin tolpillani. Ei, kyse ei ole juhlimisesta, en ole joutanut ulos ollenkaan, vaan ehdin jo jostain kehittämään kovan flunssan... Alku ei ole kovin lupaava, en jaksa keskittyä kunnolla melkein mihinkään luennoilla, mutta raahaudun sinne silti siinä toivossa että jotakin tarttuu mukaan. Aamu alkaa litralla mausteteetä hunajalla höystettynä, ilman sitä on aivan turha edes yrittää tehdä mitään. Ihanaa asua kampuksella niin voi helpommin mennä kotiin torkkumaan asioiden välissä (ja mennä kipeänä tunneille...) On vähän kuumeinen olo, mutta missään ei ole kuumemittaria enkä jaksa sen takia mennä terveyskeskukseen. Vältän sitä instanssia kuin ruttoa, vaivaan kuin vaivaan tyrkytetään parasetamolia tarvitsi sitä tai ei.

Tokeennuttuani listalla on:
- huoneen järjestys. Täällä vallitsee kamala kaaos muuton jäljiltä
- ajan tasalle kouluasioissa: luentomuistiinpanot & tutorialit kuntoon, kirjojen osto ja liikaa niiden lukemista.
- sali. On ollut liian pitkä tauko.

Jotain sentään olen saanut aikaiseksikin, tokkuraisena on ollut aikaa keitellä sipulikeittoa 2,5h mitä ei varmaan muuten koskaan tapahtuisi ja eilen jossain reippauden puuskassa teellä tankattuna sain käytyä kaupungissa torilla + kaupassa niin on ruokaakin loppuviikoksi. Lisäksi tänään olen myynyt neljä vanhaa kurssikirjaa, saan niillä yhteensä uusia ehkä yhden ja vähän toista. Ja ennen kaikkea tilaa kirjahyllyyn ja turhat tavarat kiertoon! Oho tuli melkein tehokas olo tästä saavutuksesta.



I feel knackered. That's not because of partying or such things, but within four days I have managed to catch freshers' flu of some kind... The start is not very promising, sometimes going to lectures seems like a huge effort that requires a nap afterwards. Luckily I live on campus now so that I can do it, makes things easier.


As soon as I feel better I need to:
- organise my room. This is a huge mess now after unpacking.
- catch up with uni: print slides & update lecture notes, buy books and do the readings.
- go to gym. Too long break.


Despite my condition I've got something done: I cooked French onion soup yesterday (it was perfect for my slow mood) and I also managed to go to town for groceries so I have food for the rest of the week. I also sold four old textbooks today, with the revenue I can get at least one new and a bit of another.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti