sunnuntai 12. syyskuuta 2010

15 563

Tämä teksti piti julkaista jo aikoja sitten mutta ei. Langaton Internet julkisilla paikolla ei ole ystävä. Se ei tykkää bloggerista ja kadottaa tekstit.

----

Askeleita on kertynyt aika mukavasti. Jess. Sain uuden askelmittarin ja oon taas ihan addiktoitunut :D Unohdin ottaa sen mukaan viikonlopuksi ja meni paljon paljon askeleita hukkaan. Ei voi mitään. Tuli paljon kuvia, hienoja ja huonoja, niistä lisää toivottavasti myöhemmin.

Bulgarian loma oli superkiva, tuli tehtyä paljon epä-turistimpia asioita. Näihin kuului mm. mutanttitomaattien syöminen, mummojen luona kyläily provinssissa ja yllättävän vähän shoppailua (sinänsä ihan tervetullut suunta.) Turistiasioihin lukeutui entinen kuninkaanpalatsi hienolla intarsiaparketilla, kirkkoja (joista voiton vei Aleksander Nevski), Rilan luostari ja Perperikonin rauniot.

Nyt kentällä, Arlanda 1 h 15 min päästä. Perillä sprintti suoraan bussiin tai vaihtoehtoisesti mielenkiintoinen säätö kahdella vaihdolla matkatavaroiden kanssa. Jännityksellä odotan joukkoliinteettömän (taipuuko se noin?) viikon jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti