keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Klaus K & The Best of Finland

Tänään tuli katsastettua Klaus K:n Ilmattaren aamiainen. Hyvää oli. Paikalle selviäminen oli vähän sekavaa mutta siitä eteenpäin kaikki sujui hyvin. Miljöö oli freesi ja mukava, siellä oli hyvä syödä napa täyteen suomalasia herkkuja! Erityismaininta hilloille, jotka olivat perinteisissä lasisissa hillopurkeissa. Ja siis ihan "itsetehtyä" oikeaa hilloa tietenkin, ei se purkki siitä erikoista tee...



Aamiainen oli monipuolinen ja valikoima oli laaja, jopa teetä oli tarjolla kolmea eri sorttia, valkoista, mustaa ja vihreää. Suklaahunaja oli hyvää teen kanssa, se ei ollutkaan ällöä kuten skeptisesti oletin. Ei edes kovin makeaa. Saakohan sitä jostain kaupasta?

Herätys oli kymmentä yli seitsemän, eikä alkuun ollut mitään käsitystä miksi kello soittaa, saati siihen aikaan. Mahtavasta aamiaisesta huolimatta (tai sen vuoksi?) oli aika seis-olo koko päivän. Olen vakavasti sitä mieltä, että aamuherätykset eivät edelleenkään ole alaani. Kauhulla odotan ensi vuoden lukujärjestystä, en voi selvitä yhtä ihanasti toista vuotta niin, että aikaisimmat aamut olisivat kerran kymmeneen ja pariin kertaan yhteentoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti