keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Fazerin sininen & Finance

Luin illalla rahoitusta ja tein tehtäviä Fazerin sinisen voimalla. Oli aika leppoisaa ja melkein jopa kivaa! Ehkä se motivaatio alkaa nyt vähän nostaa päätään, ainakin rahoituksen suhteen. Parannettavaa on kyllä vielä, opiskeluaika oli "vain" kuutisen tuntia luentojen ym lisäksi, yleensä koetta edeltävänä päivänä tunteja kertyy lähemmäs kymmentä. No, alku se on tämäkin (ja oli jo korkea aika, viikko 6/10 loppumassa...)

Tänään vuorossa sitten se koe mitä varten on opiskeltu, sen jälkeen masennusmuffinssi torstai-torilta kampukselta ja kansista loppuilta (ja yö.) Tiedän että ennen koetta pitää suhtautua positiivisesti (eli ei ennaltasuunniteltuja masennusmuffinssihankintoja) ja plaplaplaa mutta jospa jokainen lukee seuraavan rivin ennen kuin mussuttaa mitään optimistisesta asenteesta: 16 kysymystä, 50 minuuttia, (aikaa kai noin 3min 5 s per kysymys), vääristä vastauksista menee pisteitä. No reading time (reading time = saa lukea kysymykset mut ei kirjoittaa mitään.) Eli kiirettä pitää. Ja varmasti meitä ilahdutetaan (co)variance ((ko)varianssi?), korrelaatio ja keskihajonta-laskelmilla --> vie tajuttomasti aikaa ja helppo kämmätä. Jospa saisi yli 50 %. Saa nähdä.

Mut kivojakin juttuja on ollut. Eilen oli mentor-homman alkutapaaminen, mun mentor oli työmatkalla joten en tavannut häntä vielä. Soitellaan ensi viikolla, jännittää puhua englantia puhelimessa. Välttelen sitä viimeiseen asti muiden kuin kavereiden ollessa kyseessä. Pakko sitä kai on joskus karaistua. Lisäkivajuttu kavereihin liittyen: on mulla sittenkin luentoseuraa. Ja olen tutustunut uusiin ihmisiin, osaan jopa ihan itse! Jee, hyvä minä! On kyllä vähän rankkaa yrittää olla sosiaalisesti aktiivinen, extra-curricular-aktiivinen (societyt, duuni ym.) ja opiskelu-aktiivinen. Nyt kaivattais balanssia, chi virtaa vähän huonosti näin taiji-termeillä ilmaisten. Löysin yhden oikean tyylin taijin opettajasedän yhteystiedot, mut siinä oli vaan puhelinnumero enkä ole uskaltanut soittaa vielä. Mun pitäisi kysyä että opettaako se muulloin kuin siinä lapussa mainittuna aikana ja paljonko se velottaisi yksityistunneista. Äh miksi mulla on niin paljon luentoja. Se paikka olisi 5 min päässä kämpältä mutta ei ei.

Pahoittelut finglishistä mut en nyt kykene enempään tällä erää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti