keskiviikko 3. marraskuuta 2010

SPSS - Kun excel ei riitä

Voisi kuvitella että neljä kirjainta olisi parempi kuin viisi. Näin ei ole (ainakaan vielä.) Olen melko epätoivoisesti yrittänyt asentaa sitä koneelle mutta tulos on ollut laihanlainen. Tie vie, jälleen kerran, helpdeskille. Mulla olisi oikeasti paljon parempaakin tekemistä kuin käydä siellä itkemässä ongelmiani kun asiat ei toimi. Valitettavasti ne toimimattomat asiat vaan sattuvat olemaan aika olennaisia, SPSS on pakko saada toimimaan tilastotieteen courseworkia varten, deadline kahden viikon päässä.

Älkää kysykö mikä SPSS on, en ole varma osaanko vastata. Sitä käytetään silloin, kun excel ei riitä datan prosessontiin, kai.

Muita juttuja:
- pesukone ei vieläkään toimi kunnolla, ainakaan silloin kun minä pesen. Ja ei, vika ei liene käyttäjässä sillä käytän samaa ohjelmaa kuin muut, huonommin tuloksin vain. Vuokranantajan mielestä siinä ei ole vikaa ja mun pitäisi olla kotona ja selittää ongelmaa, mutta minkäs teet kun olen poissa normaalien ihmisten työaikana. Tänään menossa 8.15-23.45, ei sisällä huvittelua.
- printteri lopetti yhteistyön, täytyy asentaa se uudelleen ja toivoa että onnistuu. Sen muuten pitäisi olla langaton mutten ole saanut sitä toimimaan vielä langattomasti.
- sain kirjastosta £20 sakot kirjasta jota en ollut edes lainannut. Kävin sanomassa harkitun sanasen aiheesta ja onnistuin puhumaan itseni sakoista vapaaksi jo tänään. Normaalitoimenpide vaatii yhteydenottoa johonkin tiettyyn henkilöön, joka luonnollisesti on töissä vain viiteen. Luulen etteivät uskaltaneet jättää huomiselle etten tee aiheesta isompaa kohtausta... (20 on siis kortin jäädytysraja ja tarvitsin yhden kirjan jo tänään.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti