tiistai 23. marraskuuta 2010

Good morning Lancaster

Yritys tehdä töitä, lenkki, kunnon aamupala, ostoksia. Ei sinänsä mitään ihmeellistä muuten, mutta kaikki tämä hoitui ennen yhtätoista! Vaikka olin luonnollisesti melko kuollut herätessäni seitsemältä, sain itseni ylös, ulos ja lenkille kohtuullisessa ajassa.

Kuten olen jo tainnut mainita, asun mäellä. Se ei ole kovin kätevää lenkkeilyn kannalta, koska kanava, jonka varrella mieluiten lenkkeilisin, on siellä alhaalla. Lenkin jälkeen tai loppuvaiheessa ei ole kovin kivaa kavuta mäkeä ylös kun on jo valmiiksi puolikuollut (en ole superurheilija.) Tällä kertaa päätin kuitenkin suunnata vielä ylemmäs, Williamson Parkiin. Kannatti. Oli poikkeuksellisen kaunis, aurinkoinen ja ennen kaikkea kirkas päivä. Ashton memorialin juurelta näkyi joelle, ja pitkästä aikaa myös Lake Districtin vuoret lahden toisella puolella olivat näkyvissä.

Tässä vähän vanhoja kuvia lenkkimaastosta, nyt on paljon syksyisempää. Nämä ovat lokakuun alusta tältä ja viime vuodelta. Esteettisesti mukava mutta muuten huono puoli on valojen puute. Muuten ei ehkä haittaisi, mutta puiston keskiosa on metsän ympäröimä, joten voi heittää hyvästit lenkeille viiden jälkeen noin puolen vuoden ajaksi.

Ashton Memorial ja paljon rappusia

Vino kuva lahden yli. Laitan uudempaa vuorien kanssa kunhan joudan.

Ankkalampi.

lenkkipolku

Note to self: Kannattaa valita joku muu reitti aamulenkille kuin aivan koulun vierestä ellei halua joutua koululaisten jyräämäksi (meillä on naapurina ehkä kaupungin isoin poikakoulu.) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti