perjantai 26. marraskuuta 2010

Toiveita?

Olen ollut vähän tylsä viime aikoina, johtuu lähinnä siitä että ei täällä tapahdu mitään kummia. Aika tarkkaan viikot koostuu luennoista, seminaareista, opiskelusta, töistä. Vapaa-ajan toiminnaksi voidaan lukea nukkuminen (jos se on on toimintaa ensinkään, mutta se vie leijonan osan), kaupassa käynti kerran tai pari viikossa, satunnaiset teehetket ystävien seurassa, ulos ehkä kerran viikossa jos jaksaa. Ei kovin jännää, ei. Tyhjästä on paha nyhjäistä, luulenpa myös että on aika yksitoikkoista luettavaa.

Siispä nyt on sana vapaa ja saa kertoa mitä haluaisi täältä lukea! Tai millaisia kuvia katsoa. Menneistä tai tulevista asioista, jostain teemasta tai ihan mitä mieleen tulee. Toteutan ne mitkä nappaavat. Harkinnassa on tällä hetkellä ainakin matka-aiheisia postauksia kesän lomista ja Skotlannista sekä Lancaster-esittely.

Lisäksi palautetta voi jättää joko kommentteihin tai profiilin kautta voinee lähettää viestin jos ei tiedä mun sähköpostia.

Jos ei tule toiveita, voi olla että iskee hetken blogihiljaisuus. On vähän motivaatio hukassa ja ideat vähissä tämän(kin) suhteen. Lisäksi maanantainen reipastuminen iski kovaa takaisin tiistaina ankaran flunssan muodossa. Nyt ollaan sitten tukossa koko lukukauden edestä ja lenkkeilyn voi unohtaa... Hoidoksi tähän vaivaan kaverini sotkee minulle iltaisin paukun kotitekoisesta brandystä, hunajasta ja öljystä, toimii kuulemma mainiosti paitsi flunssaan myös moniin muihin vaivoihin. Tänään aamulla herätessä oli jopa melkein hyvä olo ja päiväkin sujui helpommin. Olin vähän skeptinen aluksi, mutta näköjään tämä auttaa mainiosti!

5 kommenttia:

  1. Aihe-ehdotuksia:

    1) Lancaster-esittely
    * Arkkitehtuuri, historia tai sitten jotain muuta kiinnostavaa

    2) Englantilainen, jokapäiväinen elämäntyyli
    * Tai siis miten se poikkeaa suomalaisesta
    * Saa kertoa myös ruokakulttuurista, mutta pelkään sen kuittaantuvan hyvin lyhyesti (ja tylysti)
    * Olutkulttuuria Englannista löytyy, mutta se pitänee kysyä jossain toisessa blogissa

    3) Lyhyt esittely koulutusohjelmastasi tai mielenkiintoisimmista tai omituisimmista kursseistasi

    4) Tenttikysymyksiä

    Tässä nyt aluksi…

    VastaaPoista
  2. mua kans kiinnostais lukea sun kurssista ja miten oot tänne päätynyt. oikeastaan tykkään lukea mitä vaan - meidän ulkosuomalaisten blogiteksteihin on niin helppo samaistua :)

    VastaaPoista
  3. Minua kiinnostaa lähes kaikki: kuvat ja omat kokemuksesi tästä maasta! Itse olen asunut nyt reilun vuoden Lontoossa ja toisten ulkosuomalaisten kokemukset kiinnostavat aina!

    VastaaPoista
  4. Johan tuossa on paljon hyviä ehdotuksia ollutkin.

    Näin alkutalvea elettäessä ja joulua odottaessa niin kuulisin mielelläni myös talven (maa kuurassa) aiheuttamista tilanteista siellä ja mitä paikalliset pitävät lumesta yms. Miten joukkoliikenne toimii ja miten ne bussit selviävät tiukoista mutkista ja mäistä.

    MIkäli olen oikein ymmärtänyt niin joulun odotus alkaa siellä jo tosi varhain, ainakin jos kauppojen tarjontaan on uskominen. Mitkä ovat englantilaisen ja suomalaisen joulun suurimmat erot. Oletko yhtään päässyt hajulle maan joulutavoista?

    VastaaPoista
  5. Ja vielä yksi ehdotus:

    - kerro työskentelymahdollisuuksista opiskelun rinnalla

    VastaaPoista