sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Englannin kauhuja

On asioita, joiden kuvailuun sanat eivät riitä. Kuvat tosin ovat vain kaksiulotteisia ja latistavat kaiken. Joka tapauksessa, olkaa hyvät:

Malli mun ihanaisten vaaleanharmaiden vintage Kurt Geigereiden pohjasta kun purin ne pois kesäsäilöstä. Että näin. Eikä muuten ollut ainoa pari vastaavanlaisessa kunnossa. En raaskinut heittää mitään vielä pois, ne on nyt puhdistettu desinfiointiliinoilla ja odottavat karanteenissa huoneen ulkopuolella.

Kosteuslänttejä. Se on kyllä nyt vähän rauhoittunut, ei leviä enää vaan ehkä jopa kuivuu.  Lämmityksen kuntoon saamisella lienee jotain tekemistä tilanteen kohentumisen suhteen. Ehkä uskallan kohta maalata.

Värillistä purkkaa matossa. I say nothing more.

Kuvia ei ole nyt enempää koska sitä kameraa ei edelleenkään ole, mutta on muutama juttu lisää:
- keittiön home ja kosteusvaurio on nyt "hoidettu." Ulkona on jotkut rakennustelinehäkkyrät jotka suojaavat kattoa ja sisäpuolelta home on maalattu piiloon. Sillähän siitä päästään, eikö?
- pesukone ei tyhjennä vesiä kunnolla --> jos uskaltaa pestä pyykkiä, se värjäytyy edellisen pyykin mukaan. Kampuksen pesulat eivät ehkä sittenkään ole niin huono juttu.

2 kommenttia:

  1. Vaikka olet kertonut, että kengät ovat homeessa, ei vaan voinut ymmärtää että ne ovat noin kamalan näköset. Onko hometta muualla kuin kenkien pohjissa?

    VastaaPoista
  2. Joo oli päällä toki myöskin, sellainen hattarainen kuorrute toisessa kengässä. Hometta on muuten tosi montaa eri tyyppiä, jopa samassa kengässä. Karanteeni näyttäisi tehonneen, voi olla että kohta uskallan käyttää taas...

    VastaaPoista