maanantai 11. lokakuuta 2010

Reppu pakattu!

Huomenna alkaa virallinen kampusehengailu. Kampuksella ainakin 12-22 josta kolme tuntia luentoja, pari tuntia tapaamisia, lisäksi urheilua ja väliajalla epämääräistä hengausta ja byrokraattisten asioiden hoitoa. Saa nähdä millainen sotku tuostakin syntyy. Reppu on konetta lukuunottamatta pakattu, eväät odottavat kaapissa (nuudeliwokkia, päärynä, viinirypäleitä, suklaakeksi) ja pitkällisen harkinnan jälkeen vaatteetkin on valittu. Vaatteet ensimmäisenä koulupäivänä (tai yliopistopäivänä, ihan miten vaan) ovat tärkeä juttu. Pitää muistaa näyttää jokseenkin normaalilta että ihmiset uskaltaa puhua, tosin mukavuus on ykköskriteeri päivän ollessa noin pitkä. Säätä emme ole ottaneet huomioon sillä on ollut hyvin kaunista viime päivät. Niin kaunista että huomenna varmaan sataa koska kolmeen päivään ei ole satanut ja sitten täytyy laittaa kumpparit ja sadetakki, mikä ei ole lempivaihtoehtoni huomiselle.

On vähän orpo olo kun pitää mennä yksin luennoille. En sinänsä ole mikään laumasielu, mutta viime vuonna ehdin jo tottua siihen että kämppiksillä, naapureilla ja monilla kavereilla oli paljon samoja luentoja. Lisäksi istuin koko vuoden tietyn porukan kanssa ja siitä yli puolet on karannut täksi vuodeksi ulkomaille. Rontit. Loput päättivät ettei kirjanpito ole heitä varten. Ei se ehkä minuakaan varten ole, mutta se on toisenakin vuonna pakollista, pöh.

Otin eilen kosketusta opiskelijan arkeen (juhlintaahan tässä on kosketeltu jo viikko) keittämällä kaurapuuroa aamupalaksi. Ei se mannapuuroa hakkaa mutta syötävää ja ravitsevampaa. Kaasuliesi on muuten supernopea ja tehokas. Tuntuu tosin että matalan lämmön ylläpitäminen on aika mahdotonta, täytynee vähän vielä perehtyä asiaan.

Note to self: Älä ota päikkäreitä sunnuntaina kuuden maissa. Kirkonkellot kutsuvat puoli seitsemän iltamessuun yli vartin ajan.

1 kommentti: