tiistai 19. lokakuuta 2010

Hukassa

Koskee sekä minua että tavaroitani. Blogissa ei ole lähitulevaisuudessa kuvia, koska ei ole kameraa. Tuntuu pahalta että se vietiin, olisi edes muistikortin jättänyt. Onneksi tyhjensin kuvat katkarapuleipä-päivänä niin ei mennyt kuin 150-200 kuvaa. Hirveä sähläys nyt asioiden kanssa, hakemuksen saa tehtyä onneksi netissä (kiitos suomalaiset järkevät järjestelmät!), mutta jospa olisi netti. Kotona ei ole, taaskaan. Täytyy siis kampukselta hoitaa kaikki asiat eikä se ole kovin kätevää. Etenkin kun unohti laturin seinään kotiin ja akku loppuu ihan just. Täytyy löytää laturillinen mac-ystävä pian. Odotan kauhulla hakemuksen täyttöä koska voi olla että joudun vielä soittamaan poliisiasemalle Glasgowhun. Voin kertoa että glasgowlainen skottiaksentti on tottumattomalle täysin mahdotonta ymmärtää.

Tänään oli ensimmäiset seminaarit ja tuli hukkaolo aivan selkeästi. Alku on aika kankeaa vaikka asiat ovat suoraa kertausta viime vuoden jutuista KAIKILLA kursseilla. Luulen että ongelmana on vain rutiinin puute ja laiskuus, eli ei mitään mitä ei saa korjattua kunnon kirjastoviikonlopulla. Ja mun on pakko järjestäytyä että saan nukuttua enemmän.

Jos on hyviä tai huonoja kokemuksia digikameroista niin niitä kuunnellaan mieluusti. Uuden hankinta on edessä ja ahdistun vaihtoehtojen tulvan ja teknisten ominaisuuksien edessä. Jotain puhetta on ollut canonin SX- ja G-sarjoista mutta olen avoin muillekin malleille. Olen tosin aika merkkiuskollinen tässä(kin) asiassa.

Muita kadonneita asioita:
- kiina-sormus
- norsuketju
- motivaatio
- edit: Hp:n uudehko all-in-one kirjoitin

1 kommentti:

  1. Kadonneiden asioiden listalta taisi unohtua fyysisesti kookkain asia, kirjoitin.

    VastaaPoista