sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Next stop IKEA

Jee jee pääsin Ikeaan! Täällä menee bussi kätevästi ovelta ovelle, kuten kotonakin (en kyllä koskaan käytä sitä Ikeaan mennessä), ja epämääräisten suunnitelmien kariuduttua Englannin puolella päätin ottaa ohjat omiin käsiini ja hypätä bussiin. Sanotaan, ettei onnea voi ostaa. Ostamalla saa kuitenkin puuvillamattoja, puolukkahilloa ja -mehua sekä ennen kaikkea graavilohta ja kunnon rieskaa, jotka lisäävät onnellisuuttani huomattavasti. Rieska oli erityisen mukava yllätys, meinasin seota kun näin sitä pakastealtaassa. Ongelmana on tosin juuri pakastin. Koska se on pakastettua, en voi ostaa sitä niin paljon kuin haluaisin. Pakasteet sulavat paluumatkalla junassa ja sitten pitäisi syödä kaikki rieskat heti. Yksi paketti on kuitenkin :) Vähän oletin että olisivat myyneet ruisleipää mutta ei. Lounaaksi sai sentään katkarapuvoileivän ruispohjalla. Nam.
---
ei kuvia, avaudun myöhmmin miksi...

7 kommenttia:

  1. Myytiinkö Ikeassa salmiakkia? Mietin vaan siltä varalta, että oma varasto loppuu. (Lontoon suomikauppa ei kiinnosta, inhoan sitä paikkaa).

    VastaaPoista
  2. Ei ollut salmiakkia ehkä. Malacon karkkeja oli, mutta en ole satavarma salmiakista kun en sitä itse syö. Innostuin vaan kunnon hedelmäkarkeista. Silliä oli, kaurakeksejä pullaa ja pipareita myös.

    VastaaPoista
  3. Hei jos oot Lontoossa niin Skandium (Victoria&Albertin lähellä) myy kyllä kaikkia Fazerin juttuja, mun mielestä siellä on kanssa salmiakkia.

    VastaaPoista
  4. Oliko matto onnistunut ostos, nyt kun olet päässyt ihailemaan sitä lattialla - tai siis kokolattiamatolla?

    Ruokahankinnoista ei tarvinne kysyäkään, sillä nehän varmaan suorastaan sulavat suussa. Maukkaita herkutteluhetkiä!

    Täällä mietittiin kävitkö Glasgowssa vai Manchesterin Ikeasssa? Oletin jotenkin, että Glasgowssa.

    VastaaPoista
  5. Glasgowssa kävin. Joo matot olivat tosi hyvä ostos, ja päiväpeitto myöskin :)

    VastaaPoista
  6. Hyvä, että edes jotain pientä piristystä kaiken muun tylsyyden keskellä.

    VastaaPoista
  7. Kiitokset Skandium-vinkistä, täytyy käydä siellä joku päivä!

    VastaaPoista